Οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από τη λήψη τους, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας.

Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ – 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι χωρίς τον Φ.Π.Α.

Για τις αποστολές, η εταιρεία μας συνεργάζεται με εταιρείες ταχυμεταφορών. Τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα με τους συνήθεις όρους ασφάλισης αυτών των μεταφορέων. Σε αυτές παραδίδει εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών τα προϊόντα και εκείνες αναλαμβάνουν τη μεταφορά τους στον τελικό καταναλωτή.

Τα έξοδα αποστολής είναι 2,50€ (τελική τιμή με Φ.Π.Α.) για παραγγελίες μέχρι 29,99€ για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 30€, που αφορούν παραδόσεις εντός του δικτύου της ACS Courier, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Το κόστος της υπηρεσίας της Αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 2,00€ (τελική τιμή με Φ.Π.Α.) για όλη την Ελλάδα εκτός των παραμεθόριων περιοχών που σε αυτή την περίπτωση ενημερώνεται ο πελάτης για τις δυνατότητες και το κόστος αποστολής και έπειτα συναποφασίζεται η αποστολή.

Παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν υποστηρίζονται αυτόματα, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να προσδιορίσουμε το κόστος αποστολής.